Sumber berkata Wynn Macau akan menarik balik sepenuhnya bilik VIP menjelang 20 Disember
Toto

Sumber berkata Wynn Macau akan menarik balik sepenuhnya bilik VIP menjelang 20 Disember

Orang dalam industri perjudian telah melaporkan bahawa Wynn Macau (kod saham 1128) akan mengetuai untuk mengalih keluar bilik VIPnya berikutan pengeluaran macau kekecohan yang menyelubungi penangkapan raja junket Alvin Chau Cheok Wa .

Allin Media melaporkan bahawa Wynn merancang untuk menamatkan hubungannya dengan semua perantara pada 20 Disember, apabila semua bilik VIPnya akan ditutup.

Wynn Macau tidak menjawab soalan mengenai situasi itu, dan Linda Chen, Naib Pengerusi, Ketua Pegawai Operasi dan Pengarah Eksekutif Wynn Macau, tidak Togel Singapore menjawab apabila disoal secara langsung pada acara yang dihadirinya hari ini.

Selepas 11 suspek, termasuk Alvin Chau, ditangkap oleh polis Macau kerana disyaki terlibat dalam perjudian haram, pengubahan wang haram dan sindiket jenayah hujung minggu lalu, industri perjudian di bandar itu telah dilanda Keluaran SDY keraguan sama ada model perniagaan tradisionalnya, yang menarik sebahagian besar daripada keuntungannya daripada penggelek tinggi, boleh bertahan.

Keadaan itu telah diburukkan lagi oleh penghakiman Mahkamah Tinggi bulan lepas yang memutuskan bahawa Wynn Macau bertanggungjawab bersama dengan pengendali bilik VIP untuk hutangnya.